Acasă Actualitate Concurs pentru barmani în Clubul Black Box din Iulius Mall Timişoara

Concurs pentru barmani în Clubul Black Box din Iulius Mall Timişoara

430
DISTRIBUIȚI

Clubul Black Box din Iulius Mall Timişoara va găzdui duminică, 16 mai, o competiţie de cocktails & entertainment dedicată tuturor barmanilor din vestul ţării. West Flair Champions, concurs ajuns la a doua ediţie, va începe la ora 16.00 şi va reuni barmani din Timişoara, Oradea şi Arad.
Competitorii trebuie să pregătească în cel mai scurt timp posibil (maximum 4-6 minute) trei cocktailuri impuse de juriu: „Smirnoff Cranberry”, „Captain&Cola” şi „Sex on Smirnoff Beach”. Probele de concurs, printre care Working & Exhibition Flair, vor puncta rapiditatea în prepararea şi servirea delicioasele băuturi, precum şi complexitatea jongleriilor cu sticle şi pahare, abilitatea de a învârti, de a arunca în aer şi prinde diverse instrumente de la bar.
Exigentul juriu va ţine cont de: gustul şi calitatea băuturii, metoda după care a fost preparată, dificultatea, tehnică şi acurateţea, creativitatea, originalitatea, precum şi interacţiunea pe care barmanul o creează cu publicul. Juriul va fi compus din barmani cu experienţă, printre care şi câştigători ai multor concursuri de profil. Evenimentul West Flair Champions este prezentat de Smirnoff.
 

Comentarii

comentarii