Acasă Actualitate Condițiile ”ca la pârnaie” în centrul de carantină de la Pădurea Verde...

Condițiile ”ca la pârnaie” în centrul de carantină de la Pădurea Verde din Timișoara

1371
DISTRIBUIȚI

Un tânăr care s-a întors din Anglia și a fost cazat, împreună cu iubita lui, în centrul de carantină de la Pădurea Verde din Timișoara, se plânge că a găsit toalete murdare și mizerie în încăperile improvizate.

Românul se plânge de condițiile din centrul de carantină Pădurea Verde din Timișoara.

Bărbatul spune că a găsit mizerie în containerele instalate de Primarie.

Mai mult, românul se plânge și de căldura din containerele instalate de Primaria Timișoara, care sunt dotate cu toaletă și duș și sunt conectate la apă și energie electrică.

”Uitați condițiile cum e un WC, e rupt, după ce am curățat noi. Aseară, când am intrat în carantină, mi-au adus din altă cameră o pătură, un scaun, folosite de altcineva. Nici măcar nu le-au dezinfectat după cine a fost. Vin sănătos și plec bolnav. (….) Afară sunt 30 de grade, înăuntru sunt 40. Totul e jeg. Uite condiții. Nu ai tu o perdea. Trenul e la 50 de metri. Nu poți să dormi. E ca la pârnaie! Nu ai un radio, un televizor sau un ventilator. Ce fac? Ce condiții sunt astea?”, spune tânărul.

Conform Ordonanțelor Militare încă în vigoare, persoanele care se întorc în țară din zonele roșii sunt plasate în carantină instituționalizată pentru două săptămâni.

Comentarii

comentarii