Acasă Politica Conducerea PMP Timiş a trecut la PNL

Conducerea PMP Timiş a trecut la PNL

297
DISTRIBUIȚI

pmp pnp timiws

Mutare surpinză pe scena politică din Timiş. Partidul cuplului Băsescu-Udrea încasează o lovitură extrem de dură. Întreaga filială judeţeană Timş a PMP se mută la PNL, în frunte cu preşedintele Radu Lambrino şi vicepreşedintele Sorin Munteanu.

Mişcare se produce la doar o săptămână de la vizita Elenei Udrea la Timişoara. De altfel, se pare că vizita preşedintelui PMP a fost motivată chiar de intenţia liderilor filialei de a pleca la PNL.

“În urma contactelor la nivel interpersonal, am decis ca începând de astăzi să facem echipă prin primirea în PNL Timiş a principalilor lideri ai filialei PMP Timiş. Acest demers precede pasul mai mare de coagulare a dreptei. Domnii Radu Lambrino şi Sorin Munteanu vor fi membri în Biroul Politic Teritorial al PNL Timiş. Ceilalţi vor fi integraţi în Biroul Politic Municipal şi Secretariatul General. Vor avea toate drepturile şi obligaţiile membrilor PNL, vor beneficia de egalitatea de şanse în partid”, a declarat Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

Primarul Nicolae Robu a mai declarat că Sorin Munteanu, fostul vicepreşedinte al PMP Timiş, va fi candidatul PNL la Primăria Buziaş, în 2016.

“Am împărtăşit acest deziderat de dreapta. Cred că singurul demers normal pentru a echilibra scena politică e unificarea dreptei. Orice altceva reprezintă un efort care nu are o finalitate clară. Eu am fost un constant susţinător al coagulării dreptei. Cât am fost preşedintele PMP Timiş nu am criticat partidele de dreapta, ci am venit cu soluţii constructive. Mi-am anunţat intenţia de a nu mai candida la preşedinţia PMP Timiş cu mult timp în urmă. Am anunţat şi conducerea partidului. Am avut o discuţie şi cu doamna Udrea”, a precizat şi Radu Lambrino, fostul preşedintele al PMP Timiş.

Comentarii

comentarii