Acasă Administraţie Conectare de conductă în Timișoara și spălarea rețelei de apă în Bazoș...

Conectare de conductă în Timișoara și spălarea rețelei de apă în Bazoș și Petrovaselo. Ce trebuie să facă cetățenii?

DISTRIBUIȚI

Luni, 15 noiembrie, între orele 9-14, pe strada Avram Imbroane se va executa o conectare de conductă. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Gheorghe Adam.

În perioada 15-19 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Bazoș, cartierul Ianculeasa și Petrovaselo se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție din Bazoș. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în rest alimentarea cu apă va fi întreruptă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – atenționează Aquatim. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii