Acasă Administraţie Conectare de conductă, marți, la Timișoara. Spălări de conducte în Șipet, Victor...

Conectare de conductă, marți, la Timișoara. Spălări de conducte în Șipet, Victor Vlad, Vișag, Uivar, Pustiniș și Liebling

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, marți, 14 mai, între orele 9-16, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gheorghe Adam și Avram Imbroane.

Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor furnizarea apei se va face în regim normal, fără a fi afectați consumatorii.

În zilele următoare, se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Pe durata lucrărilor, pe 13 mai, între orele 9-14 se va opri apa în Șipet, iar presiunea va fi scăzută în Victor Vlad Delamarina și Colonia Pini 1. Pe 14 mai, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Vișag, iar între orele 9-17 se va opri apa în Uivar. Pe 16 mai, între orele 9-17 se va opri apa în Pustiniș, iar în perioada 13-17 mai, zilnic între orele 9-17 se va opri apa în Liebling.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – explică Aquatim.

 

 

 

Comentarii

comentarii