Acasă Sănătate Conferință de psihiatrie, la Timișoara

Conferință de psihiatrie, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Asociaţia Psihiatrică Mircea Lăzărescu Timişoara, în colaborare cu Asociația de Psihiatrie Comunitară “Șanse” și Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, organizează conferința de psihiatrie Abordarea multidisciplinară şi culturală a patologiei afective, în perioada 14-17 septembrie, la hotelul Ambassador în format hibrid.

Evenimentul se înscrie în lunga tradiție a comunității profesionale din domeniul psihiatriei din zona de vest a României de a se reuni pentru dezbateri profesionale și actualizări pe teme prioritare specialității.

”Conferinţa îşi propune să contureze imaginea patologiei afective în prezent din punct de vedere multidisciplinar. Totodată abordăm şi perspectiva culturală având în vedere rolul pe care îl are oraşul nostru ca şi Capitală Culturală Europeană. Vom avea  lectori de prestigiu care vor aborda teme de interes deosebit ale societății românești din perspectivă medicală și psihosocială”, a spus Cristina Bredicean.

Dintre temele abordate, amintim: aspectele clinico-biologice si evoluționist- culturale ale patologiei afective, strategii interactive de ataşament, implicațiile terapiei cognitiv-comportamentale în insomnia, patologia afectiva din perioada perinatală și alte teme de actualitate.

 

Comentarii

comentarii