Acasă Actualitate Conferințele de antreprenoriat în medicină, un proiect inedit, în premieră, la UMF...

Conferințele de antreprenoriat în medicină, un proiect inedit, în premieră, la UMF ”Victor Babeș” Timișoara

467
DISTRIBUIȚI

Printr-o inițiativă a conducerii Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, cei mai buni profesioniști în antreprenoriat din România sunt invitați să conferențieze în sprijinul medicilor practicieni, a medicilor rezidenți și a studenților în medicină din zona de vest a României. Conferințele au frecvență bilunară și se desfășoară online, pe platformele zoom ale UMF ”Victor Babeș” din Timișoara.

Deschiderea seriei de conferințe online va avea loc joi 11 februarie 2021, ora 18.00, pe platforma zoom a UMF Timisoara și aduce un nume cu rezonanță, nu doar în România, ci în Europa centrală și de est: AMALIA STERESCU.

Amalia Sterescu este edupreneur, leadership facilitator, personal brand strategist, public speaking coach, însă, cea mai înaltă recunoaștere a sa se datorează specializării în BRANDING PERSONAL, fiind fondatoarea (în 2018) BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Amalia are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și în cel antreprenorial. In mediul corporate a acumulat o experiență de 16 ani ca și leader, lucrând pentru companii cu amprentă globală precum Vodafone sau Oracle. Amalia s-a specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, suport vânzări, telesales – ultimul său rol în lumea corporate fiind cel de Vice President Global Renewals Service Centers în Oracle, unde conducea un lanț de Centre Servicii Suport în România, India și China, un business de două miliarde de dolari,.

Tema abordată de Amalia în conferința din această săptămână este: ”CONSTRUIREA BRANDULUI PERSONAL ÎN MEDICINĂ. Cabinetul virtual și construirea încrederii în mediul digital”.

Conferința poate fi vizualizată online și pe: https://www.youtube.com/c/UMFVBT
În profesia de medic, poate mai mult decât în alte profesii, pe lângă expertiză, medicii au o nevoie vitală de branding personal, de o construcție inteligentă a propriei reputații, a propriului nume. Ori, Amalia Sterescu este cel mai potrivit consultant pe care un medic îl poate avea în costrucția acestei abilități.

O altă zonă de expertiză a Amaliei Sterescu este formarea medicilor, în zona virtuală, a consultațiilor online și a clinicilor digitale. “Transformarea digitală este o realitate și chiar dacă medicina este una dintre ultimele industrii care face tranziția către furnizarea de servicii online – astăzi la nivel global,  2/3 din pacienți își aleg medicul în funcție de prezența acestuia online și de feedback-ul primit de la alți pacienți pe diverse canale online!”

Sesiunea «Construirea încrederii în mediul digital. Branding personal. Cabinet virtual» facilitată de Amalia Sterescu – Certified Personal Branding Strategist (https://www.linkedin.com/in/amaliasterescu/) oferă soluții și răspunde la întrebări de genul: De ce trebuie să am o prezență online? Ce beneficii am ca medic din prezența mea online? Cum cultivăm imaginea «Medicului bun» prin dezvoltarea brandului profesional? Care sunt acei pași pe care fiecare medic îi poate face pentru o mai bună prezență online? La final fiecare participant își va putea creiona un plan de acțiune iar sesiunea de întrebări și răspunsuri va aduce claritate pe subiectele ridicate.

Amalia Sterescu afirmă despre ea însăși: ”Misiunea mea este să îi ghidez pe profesioniști, să îi antrenez în drumul lor către următorul nivel al carierei lor sau al business-ului lor. Fac asta cu pasiune, pe baza experienței mele de 21 ani în leadership, pe baza calificărilor și certificărilor obținute de mine cu cei mai buni dintre cei buni dar și pe baza erorilor mele ce fac parte din succesul meu personal actual!”

In următoarele sesiuni ale seriei de workshopuri, vor veni să conferențieze la UMF Timișoara, și alți profesioniști ”celebri” în domenii variate precum: consultanța de imagine și dresscode de business, networking (construcția de rețele de relații profesionale), persuasiune, NLP, comunicarea cu pacientul, marketing în medicină etc, precum și manageri și antreprenori recunoscuți din medicina privată.

Consiliul de Consultanță Antreprenorială este un proiect al conducerii UMF ”Victor Babeș” din Timișoara, al rectorului Prof. Univ. Dr. Octavian Crețu. Din consiliul de Consultanță Antreprenorială al UMF Timișoara fac parte profesioniști de elită din medicina privată timișoreană: Dr Adrian Bădescu (Clinicile Medici’s Timișoara), Prof. Univ. Dr Florin Bîrsășteanu (Telescan), Prof. Univ. Dr Emanuel Bratu (Dental Expert), Prof. Univ. Dr Mihnea Munteanu (Clinica Dr Munteanu), Conf. Univ. Dr Șerban Negru (Oncohelp), Conf. Univ. Dr Horea Pleș (Neuromed), Prof. Univ. Dr Radu Prejbeanu (Spitalul Premiere). Seria de conferințe de antreprenoriat în medicină este un proiect coordonat de către Dr Adrian Bădescu (manager de proiect).

 

 

Comentarii

comentarii