Acasă Actualitate Conferințele de la Timișoara. Marile Prietenii, vineri, la Consiliul Județean Timiș

Conferințele de la Timișoara. Marile Prietenii, vineri, la Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

În anul festiv, în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, Clubul Marile Cărți, Consiliul Județean Timiș, Biblioteca Județeană Timiș organizează ultimul eveniment din seria ”Conferințele de la Timișoara”. care s-au desfășurat pe parcursul a trei luni.

Evenimentul va avea loc în 8 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș și va avea ca temă Marile Prietenii.

Invitați vor fi conf.univ. dr. Mircea Dumitru (academician), conf. univ. dr. Claudiu T. Arieșan și scriitorul Mihail Neamțu (moderator).

Prietenia este adesea descrisă ca una dintre cele mai prețioase comori pe care le putem descoperi. Prietenia presupune o legătură, uneori greu de descris, care unește inimile într-o simfonie a înțelegerii, loialității și sprijinului reciproc.

De aceea, prietenii autentici ne invită la o călătorie minunată, plină de amintiri, învățăminte și descoperiri care ne îmbogățesc viețile.

Intrarea la evenimentul de vineri este liberă. Pentru a-și asigura un loc, persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze pe https://timisoaramea.ro.

„Conferințele de la Timișoara” sunt finanțate de Consiliul Județean Timiș și organizate de Biblioteca Județeană „Sorin Titel” în parteneriat cu Lider.AI, Clubul Marile Cărți și Eximtur. Aceste evenimente se doresc a fi o pledoarie pentru lectură și un mesaj de susținere a proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Comentarii

comentarii