Acasă Eveniment Conflictul între două familii de romi din Timișoara s-a încheiat cu un...

Conflictul între două familii de romi din Timișoara s-a încheiat cu un accident cu cinci morți și patru răniți, la Strasbourg – video

DISTRIBUIȚI

O urmărire s-a încheiat cu un accident dramatic între două vehicule luni, cu puțin înainte de ora 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Cinci persoane au murit, alte patru au fost rănite, scrie presa franceză.

Două mașini s-au ciocnit în mijlocul străzii Rhin-Napoléon, lângă Comptoir agricole. Un BMW Seria 7 s-a răsturnat pe acoperiș, iar la a câțiva metri distanță, un BMW X5 a fost distrus după a lovit un copac cu o viteză excesivă.

La locul accidentului au fost trimise un număr mare de mijloace de salvare – 57 de pompieri la bordul a 26 de vehicule. Când au ajuns, două femei muriseră deja. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a murit puțin mai târziu, în ciuda încercărilor de resuscitare. Alte trei persoane au fost îngrijite de pompieri în regim de urgență absolută, potrivit unui raport stabilit la finalul zilei de prefectura Bas-Rhin. Au fost transportați la serviciile spitalicești cu un prognostic de viață foarte rezervat, fiind mobilizat elicopterul Dragon 67. Alte trei persoane au fost îngrijite în regim de urgență relativă, inclusiv fiica unei victime șocate după ce au ajuns la fața locului.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii pentru a asigura împrejurimile accidentului. În timp ce trupurile victimelor se aflau încă pe drum, acoperite cu un cearșaf alb, rudele s-au înghesuit în spatele lăsând să scape durerea și mânia. S-ar fi auzit împușcături.

La originea tragediei din orașul Strasbourg stau două familii de țigani din Timișoara. Ambele tabere se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați, scrie voceatimișului.ro.

Conflict dintre cele două familii este mai vechi, Saban Stancu reproșându-i lui Banari Cârpaci că, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de închisoare. Imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat, scrie voceatimișului.ro.

Conflictul a degenerat luni, după ce a început în plină stradă, și a continuat cu o urmărire pe străzile din Strasbourg. În accident au murit pe loc Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

 

Posted by Saban Stancu on Monday, March 27, 2023

 

Comentarii

comentarii