Acasă Actualitate Congresul Federației Mondiale de Ultrasonografie va avea loc, în 2022, la Timișoara

Congresul Federației Mondiale de Ultrasonografie va avea loc, în 2022, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

 

În perioada 25-28 mai, la Timișoara Convention Center Congresul Federației Mondiale de Ultrasonografie, o ediție extraordinară, unde vor participa medici din toată lunea, pentru a prezenta și dezbate cele mai noi descoperiri din domeniu.

Prof.univ.dr.  Ioan Sporea este președintele congresului, iar prin acest eveniment se pune accent și pe faptul că mediciu au acum șansa să practice o medicină modernă, nu doar cu stetoscopul, în care inspecția, palparea, auscultația să fie completată de ultrasonografia cinică.

Mesajul prof. Univ.dr. Ioan Sporea, președintele congresului: 

“Este o deosebită onoare pentru Timișoara și România să găzduiască în 2021 Congresul Mondial de Ultrasonografie (WFUMB 2022).

Timp de patru zile, între 25-28 mai 2022, Timișoara va fi capitala mondială de ecografie.

Această întâlnire va oferi medicilor din toate specialitățile, oportunitatea de a se întâlni, a discuta și de a se familiariza cu tendințele actuale în ecografie, cu cele mai recente dezvoltări tehnologice, descoperiri industriale și ghiduri în ultrasonografie.

WFUMB 2022 va menține tradiția unui program echilibrat, incluzând o serie de cursuri postuniversitare concentrat pe diverse domenii din ultrasonografie și va aduce, de asemenea cele mai noi informații în domeniul ultrasonografiei diagnostice și intervenționale.

Comitetul local de organizare și Societatea românească de Ultrasonografie (SRUMB) sunt încântați să vă fie gazde și vă invită să vă alăturați acestui eveniment, pentru a explora frumusețea Timișoarei denumită și „Mica Vienă” sau „ Orașul Florilor” și de a vă bucura de evenimentele sociale  care vor fi pregătite pentru această întâlnire precum și  pentru a descoperi ospitalitatea românească”.

Comentarii

comentarii