Acasă Actualitate Consilierul local Adrian Răzvan Lulciuc, găsit în incompatibilitate de ANI

Consilierul local Adrian Răzvan Lulciuc, găsit în incompatibilitate de ANI

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Integritate a dat publicității o informare impresionantă cu privire la rezultatele investigațiilor desfășurate de instituție. Incidentele de integritate sesizate implică 14 primari, foști primari și consilieri locali.

Printre cei găsiți în incompatibilitate se numără și Lulciuc Adrian Răzvan – Consilier local PNL în cadrul  Consiliului Local Timișoara.

În perioada exercitării mandatului 2016-2020 de consilier local, societatea comercială în cadrul căreia Lulciuc Adrian Răzvan deține calitatea de asociat, a încheiat la data de 22 aprilie 2020, 3 contracte de furnizare produse  (achiziții directe – facturi fiscale în valoare totală de 73.780 Lei), cu diverse societăți înființate ori aflate în subordinea/sub autoritatea  C.L. al Mun.Timișoara, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

”Având vedere decizia ANI cu privire la presupusa stare de incompatibilitate care mă vizează, precizez că în perioada vizată de decizia ANI aveam calitatea de asociat în cadrul unei entități private, fără a avea o altă funcție în cadrul acesteia. Nu am cunoștință despre activitatea firmei respective și prin urmare, nu mă consider în incompatibilitate câtă vreme nu aveam calitatea de administrator și nici capacitate decizională. Nu este vorba despre acte sau fapte de corupție. Așadar, voi face toate demersurile legale pentru a clarifica situația pe cale legală, în instanță. Voi discuta cu colegii din conducerea PNL și vom decide împreună ce va urma”, ne-a declarat Adrian Răzvan Lulciuc.

Comentarii

comentarii