Acasă Actualitate Consilierul local liberal Lorenzo Barabas îl acuză pe Ruben Lațcău de umilirea...

Consilierul local liberal Lorenzo Barabas îl acuză pe Ruben Lațcău de umilirea școlilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Finalul ședinței Consiliului Local Timișoara de marți a adus la iveală, din culisele acesteia, conform alesului local liberal, Lorenzo Barabas, faptul că viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, ar fi votat împotriva unui proiect de hotărâre referitor a un parteneriat între ADID și oraș, prin care elevii ar fi învățat să colecteze deșeurile în mod selectiv. Prin atitudinea sa a umilit școlile din Timișoara, și a făcut-o ”din pur orgoliu”, a spus Barabas.

Proiectul propus a trecut lejer, cu un singur vot împotrivă. Conform lui Barabas, acesta a fost al lui Lațcău.

”Ruben Lațcău umilește încă o dată școlile din Timișoara și își bate joc de funcția în care încă se mai regăsește, pentru puțin timp. Ce a făcut de această dată? Din pur orgoliu, în ședința de plen a Consiliului Local Timișoara, a votat împotriva proiectului ADID Timiș, inițiativă gândită să sprijine educația elevilor timișoreni.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș vrea să învețe elevii să colecteze separat deșeurile deoarece are în vedere creșterea gradului de informare și conștientizare asupra gestionării deșeurilor. Proiectul ADID Timiș prevedea atragerea a sumei de 500.000 lei pentru achiziționarea unor recipiente speciale care erau distribuite către unitățile școlare”, a spus Barabas.

Cu votul său, spune liberalul, Lațcău a votat îmotriva încurajării reciclării

”În acest context, Ruben Lațcău, viceprimarul care are școlile în subordine, a VOTAT ÎMPOTRIVA încurajării reciclării! Acesta este Ruben Latcau, marele “iubitor” al Timișoarei. Toți consilierii locali au înțeles importanța proiectului, doar Ruben Lațcău a votat în detrimentul orașului, al școlilor, al copiilor care ar trebui să învețe educație pentru mediul înconjurător! Votul lui Lațcău a fost în dezacord inclusiv cu colegii săi de la USR, dar și împotriva vicepreședintelui USR, Cristian Moș, președinte ADID Timiș”, a mai comentat consilierul local liberal.

 

Comentarii

comentarii