Acasă Actualitate Consiliile de cartier din Timişoara şi-au programat întrunirile

Consiliile de cartier din Timişoara şi-au programat întrunirile

338
DISTRIBUIȚI
altConsiliile consultative de cartier din Timişoara îşi reiau activitateau, deja fiind stabilită agenda întrunirilor din zone. Astfel, consiliul de cartier din zona Soarelui-Stadion deschide seria întâlnirilor, în 24 septembrie, de la ora 17, fiind programată întrunirea, la Liceul Waldorf, de pe strada Uranus. Preşedintele consiliului consultativ, Adina Ţepeluş, şi secretarul consiliului, Mihai Furgi, au convocat şedinţa. Temele de discuţie vor viza în principal aspecte de urbanism – planificare teritorială şi spaţii verzi. 

Consiliul de cartier din Fabric, prin preşedintele Constantin Ilena-Savulov, a stabilit ca o nouă întâlnire din acest an să se desfăşoare în 1 octombrie, de la ora 17, la Şcoala generală nr. 5, de pe str. Moise Nicoară. Vor fi preluate spre rezolvare sesizările cetăţenilor şi va fi făcută o informare asupra activităţilor de până în prezent ale consiliului de cartier.
Timişorenii din cartierele Steaua şi Fratelia sunt invitaţi de către Inge Kron, aflată la conducerea consiliului consultativ din zonă, o săptămână mai târziu, în 8 octombrie, tot de la ora 17, la Şcoala generală nr. 15 de pe Al. Chişodei nr. 1, la o nouă întrunire a consiliului consultativ. Subiectele de pe ordinea de zi se vor referi la principalele probleme ale cartierului.
În 15 octombrie, de la aceeaşi oră 17, se întruneşte consiliul de cartier Calea Martirilor-Piaţa Crucii. Preşedintele Viktor Cserb a convocat şedinţa ce va avea loc la Şcoala Generală nr. 25 de pe str. Cosminului (în spatele Liceului Azur), şi în cadrul căreia vor avea loc alegeri pentru noua conducere a consiliului consultativ de cartier.  
 

Comentarii

comentarii