Acasă Administraţie Consiliul Judeţean Timiş a aprobat acordarea a 11 milioane de lei pentru...

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat acordarea a 11 milioane de lei pentru susţinerea acţiunilor culturale şi sportive

579
DISTRIBUIȚI

Într-o şedinţă extraordinară de plen, Consiliul Judeţean Timiş a aprobat criteriile de acordare a finanţărilor pentru proiectele de cultură şi sport din noul buget al instituţiei. Sunt în total 11 milioane de lei care vor ajunge la aceste capitole, 8 milioane pentru cultură, respectiv 3,2 milioane pentru activităţile sportive.

„Noile ghiduri de finanțare pentru cultură şi sport au fost aprobate, astăzi (n.r miercuri), într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Județean Timiș. Pe agenda culturală sunt disponibile opt milioane de lei, iar pe cea sportivă, alte trei milioane de lei. Încurajez toate entitățile din județul Timiș să depună proiecte pentru organizarea de evenimente, ca să obțină banii publici pe care noi îi avem la dispoziție în acest scop. Consider că societatea civilă are un rol esențial în promovarea culturii și sportului, iar Consiliul Județean Timiș este, în acest demers, un partener serios şi implicat”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Organizaţiile care doresc să obţină finanţări de la bugetul judeţului sunt aşteptate să le solicite pentru acţiunile organizate, dar numai cu respectarea legislaţiei.

„Încurajez toate entitățile din județul Timiș să depună proiecte pentru organizarea de evenimente, ca să obțină banii publici pe care noi îi avem la dispoziție în acest scop.

Consider că societatea civilă are un rol esențial în promovarea culturii și sportului, iar Consiliul Județean Timiș este, în acest demers, un partener serios şi implicat”, a mai spus Dobra

Comentarii

comentarii