Acasă Actualitate Consiliul Județean Timiș va întreține pista de biciclete spre granița cu Serbia,...

Consiliul Județean Timiș va întreține pista de biciclete spre granița cu Serbia, dar Apele Române rămâne proprietar

DISTRIBUIȚI

Consilierii județeni timișeni au aprobat ca instituția să se ocupe de acum înainte cu întreținerea pistei de biciclete amenajate cu fonduri europene pe digul Begăi, de la podul Modoș din Timișoara, până la granița cu Serbia. Apele Române vor menține în continuare proprietatea pistei.

Pista de biciclete de 37 de km ce leagă Timișoara de frontiera cu Serbia, pe malul Begăi, va fi întreținută și reparată de CJ Timiș. Consilierii județeni au aprobat miercuri un acord de parteneriat cu Administrația Bazinală de Apă Banat prin intermediul căruia administrația județeană va putea interveni asupra pistei. În cadrul acordului a fost inclusă și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, susținută de Consiliul Județean.

Astfel, CJT se va ocupa cu realizarea de reparații la covorul asfaltic, fără intervenții însă asupra digului. De asemenea, se va tăia vegetația pe acostamente, vor fi întreținute barierele și locurile de popas și se va igieniza pista, constând în colectarea și degajarea gunoiului.

Acordul urmează a fi parafat de către cei trei parteneri în zilele următoare.

Comentarii

comentarii