Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș vrea din PNRR peste un milion de euro pentru...

Consiliul Județean Timiș vrea din PNRR peste un milion de euro pentru reabilitarea clădirilor de la Cioca

DISTRIBUIȚI

cioca largeConsilierii județeni au aprobat documentația necesară pentru solicitarea de fonduri din PNRR pentru reabilitarea clădirilor de la Aeroportul Utilitar Cioca. Acestea au fost preluate de curând de la Primăria Timișoara și starea lor nu este extraordinară. Vizate sunt hangarul, corpul administrativ și aerogara.

Consilierii județeni au aprobat joi documentația aferentă depunerii a două proiecte de finanțare prin intermediul PNRR, fiind solicitată finanțare pentru renovarea energetică a clădirilor pe care CJT le deține la Aeroportul Cioca. Vizate sunt hangarul, corpul administrativ și aerogara.

Pentru hangar suma necesară este de 848.658 euro plus TVA, iar pentru pentru celelalte două corpuri de 472.560 de euro plus TVA.

Vă reamintim că aceste clădiri au fost parte a unei tranzacții între CJ Timiș și Primăria Timișoara, ele fiind preluate de județ de la municipiu. Situația la Cioca era extrem de complicată, pentru că terenul era al CJT, iar clădirile ale municipalității timișorene. Din cauza acestor probleme investițiile efectuate pentru menținerea calității clădirilor au fost aproape inexistente.

Comentarii

comentarii