Acasă Actualitate Constructorul lucrează la reamenajarea sensurilor giratorii de pe drumul spre Giroc

Constructorul lucrează la reamenajarea sensurilor giratorii de pe drumul spre Giroc

DISTRIBUIȚI

La finalul săptămânii viitoare ar urma să fie terminate lucrările de reamenajare a două dintre cele patru sensuri giratorii provizorii, care au fost instituite pe drumul dintre Timișoara și Giroc. Celelalte două urmează să fie eliminate.

Președintele CJ Timiș, instituția care are în administrare drumul, Alin Nica, spune că lucrările se desfășoară cum trebuie.

„Am verificat stadiul lucrărilor derulate pe Calea Timișoarei, Giroc, și, ca de obicei, firma Strabag își face treaba rapid și eficient. Din cele patru sensuri giratorii provizorii introduse anul trecut la cererea Primăriei Giroc, vom păstra doar două și pe acelea le amenajăm la două benzi. Scopul girațiilor este să faciliteze accesul locuitorilor din cartierele noi construite la drumul județean, reducând astfel numărul crescut de accidente”, a transmis Nica.

El spune că a înțeles că sensurile giratorii provizorii au creat disconfort.

”Cunosc disconfortul creat în jurul acestor sensuri giratorii provizorii și îmi pare rău pentru situația creată, dar proiectul tehnic realizat de Primăria Giroc a îndeplinit toate normativele legale si avea toate avizele luate. De îndată ce a fost posibil, am început lucrările de remediere a blocajelor și de fluidizare a traficului. Până la sfârșitul săptămânii viitoare ne așteptăm ca lucrarea să fie finalizată”, a mai anunțat Nica.

Comentarii

comentarii