Acasă Administraţie Cont special pentru donaţii. Timişorenii pot alina suferinţa vecinilor sârbi!

Cont special pentru donaţii. Timişorenii pot alina suferinţa vecinilor sârbi!

296
DISTRIBUIȚI

sinistrati serbia

Primăria Timişoara pune la dispoziţia celor care vor să-şi ajute semenii din Serbia un cont special pentru donaţii.

În prezent, Serbia se confruntă cu cele mai grave inundaţii din ultimii 120 de ani, autoritățile fiind nevoite să declare stare de alertă și să mobilizeze toate resursele pentru a salva miile de sinistrați.

Solidaritatea umană fiind singurul mijloc prin care comunităţile din zonele afectate ar putea fi ajutate, este de dorit ca Timişoara să se implice în ajutorarea comunităţilor din aceste zone, deoarece pagubele materiale produse de fenomenele meteorologice extreme sunt importante şi afectează comunităţi întregi, nu doar zone izolate.

În acest sens, municipalitatea timişoreană a hotărât deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial „Emanuil Ungureanu” din Timişoara, Piaţa Huniade nr. 3, unde sunt preluate următoarele bunuri: articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic şi produse alimentare. Punctul de colectare funcţionează începând cu data de 20 mai 2014, timp de două săptămâni, între orele 10-19, de luni până duminică.

De asemenea, Consiliul Local al Municipiului Timişoara a aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei din bugetul local al Municipiului Timişoara, iar începând de vineri cei care doresc să contribuie cu donaţii băneşti pentru sprijinirea sinistraţilor din zonele calamitate o pot face în contul deschis de Primăria Municipiului Timişoara.
Numărul de cont este RO93BRDE360SV77540653600, deschis la BRD G.S.G. Sucursala Timişoara.

Comentarii

comentarii