Acasă Actualitate Containere pentru găzduirea persoanelor în carantină, montate la Aeroportul Timișoara –...

Containere pentru găzduirea persoanelor în carantină, montate la Aeroportul Timișoara – Video

1332
DISTRIBUIȚI

Primul din seria de cinci containere comandate de CJ Timiş, pentru a găzdui eventualele persoane care trebuie să intre în carantină, a ajuns în Timişoara. Mai precis, la Aeroportul Internaţional Timişoara. Aici va fi instalat pentru a primi persoanele care ar urma să intre în carantină.

Modulul are patru paturi, supraetajate, toaletă. Chicinetă şi aer condiţionat.

„Modulul dublu în care vor fi cazați suspecții de coronavirus a fost amplasat astăzi în apropierea Aeroportului Timișoara. Are 4 paturi, este dotat cu aer condiționat, chicinetă și toalete și a fost montat cu ajutorul Primăriei Ghiroda și cu sprijinul ISU Timiș. În total, 5 astfel de containere au fost cumpărate de Consiliul Județean, iar celelalte ajung aici săptămâna viitoare”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJT.

Măsuri de prevenție Covid-19 | Primul modul de izolare a fost montatModulul dublu în care vor fi cazați suspecții de coronavirus a fost amplasat astăzi în apropierea Aeroportului Timișoara. Are 4 paturi, este dotat cu aer condiționat, chicinetă și toalete și a fost montat cu ajutorul Primăriei Ghiroda și cu sprijinul ISU Timiș. În total, 5 astfel de containere au fost cumpărate de Consiliul Județean, iar celelalte ajung aici săptămâna viitoare.

Publicată de Călin Dobra pe Joi, 19 martie 2020

Comentarii

comentarii