Acasă Economic Continental AG a oferit studenţilor români două bilete la Campionatul Mondial de...

Continental AG a oferit studenţilor români două bilete la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA din Africa de Sud

402
DISTRIBUIȚI

Sub motto-ul „Şutează cu Conti”, în calitate de sponsor oficial al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010™ din Africa de Sud, Continental a oferit studenţilor din România ocazia de a câştiga două bilete ContiPremium cu toate cheltuielile incluse la unul din meciurile din Africa de Sud şi un program-cadru atractiv pentru a descoperi cultura, natura şi stilul de viaţă african. Concursul s-a desfăşurat din februarie până pe 23 aprilie, în cadrul diverselor evenimente de recrutare din Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Baia-Mare. Au participat 657 studenţi de la şase universităţi din România. Biletele câştigătoare, ale studentelor Andreea Dumitraşcu de la Facultatea de Mecanică a Universităţii Politehnice din Timişoara şi Bianca Benchea de la Facultatea de Inginerie şi IT a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu au fost extrase marţi, 27 aprilie, la Sibiu.
„Dedicarea şi lucrul în echipă reprezintă caracteristici importante atât pentru realizările sportive cât şi pentru excelenţa în afaceri. În calitate de sponsor oficial în cadrul diverselor manifestări fotbalistice, nu numai că am amplificat conştientizarea brand-ului nostru, dar am avut de asemenea ocazia de a promova Continental la nivel internaţional în postură de angajator atractiv,” a declarat Sehnaz Oezden, Director de Corporate Employer Branding si Recrutare la Continental. „Rezultatele acestui concurs au depăşit aşteptările noastre: am constatat iarăşi că fotbalul este foarte îndrăgit de români – în campus şi în afara acestuia. Le urăm celor doua câştigătoare un sejur foarte plăcut alături de Continental la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud”, a adăugat Corina Costea, Coordonator Employer Branding si recrutare al Continental România.
La nivel european, departamentul Employer Branding şi Recrutare central al corporaţiei Continental a oferit 16 bilete pentru meciurile Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010™ din Africa de Sud. Concursuri au fost organizate în Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România. În România, concursul „Şutează cu Conti” a fost promovat în şase universităţi partenere: Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Nord din Baia Mare, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureş şi Universitatea Transilvania din Braşov. Întrebările din concurs s-au axat pe operaţiunile furnizorului internaţional din domeniul auto în România. Din februarie şi până pe 23 aprilie au participat 657 persoane la concurs şi 224 au răspuns corect la toate întrebările.

Comentarii

comentarii