Acasă Economic Continental Anvelope Timişoara a produs anvelopa cu numărul 100 de milioane

Continental Anvelope Timişoara a produs anvelopa cu numărul 100 de milioane

DISTRIBUIȚI

 

Continental Anvelope Timişoara, subsidiară a Corporaţiei Continental, unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria automobilelor, a sărbătorit joi, 31 martie,  producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane, marcând prin acest eveniment  progresul continuu, precum şi succesul investiţiei sale în România.

 Gama de anvelope produse la Timişoara variază între 13’’, 14’’, 15’’, 16’’ şi 17’’ (ţoli), având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. De asemenea, fabrica produce şi anvelope UHP (Ultra High Performance) şi pentru  vehicule comerciale uşoare (VAN). „După 10 ani şi peste 220 milioane de euro investiţi, am atins, astăzi, pragul de 100 de milioane de anvelope”, a declarat Pedro Carreira, Directorul General al Continental Anvelope Timişoara. „Aceste 100 de milioane de anvelope sunt rezultatul muncii, pasiunii şi devotamentului tuturor angajaţilor noştri, cărora doresc să le mulţumesc. Echipa noastră în creştere este instruită la cele mai înalte standarde, iar procesul de producţie este susţinut de cea mai înaltă tehnologie, făcând posibilă astăzi această sărbătoare.” 

Volumul producţiei a crescut constant de la 1,2 milioane de anvelope în 2001, la mai mult de 14 milioane de anvelope în 2010. Fabrica de anvelope Continental din Timişoara, fondată în 1998 a început producţia de serie în 2000. „Am început cu o echipă de aproximativ 200 de oameni, iar acum sărbătorim producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane împreună cu peste 1600 de colegi”, a adăugat Pedro Carreira. 

Comentarii

comentarii