Acasă Administraţie Continuă construcția maternității ridicate cu fonduri europene de Consiliul Județean Timiș

Continuă construcția maternității ridicate cu fonduri europene de Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Lucrările la noua maternitate ridicată de Consiliul Județean Timiș cu fonduri europene, în zona Spitalului Județean Timișoara, continuă în ritm susținut. Iar aceasta înseamnă ridicarea unui etaj în plus pe lună.

Constructorul respectă graficul de lucrări, placa peste parter fiind deja turnată la ambele corpuri. Urmează ridicarea etajelor, planul ambițios fiind de a construi câte unul în fiecare lună, țintă tangibilă în condițiile în care s-a ieșit din demisol, unde procedurile tehnice au fost mai complicate. Structura de rezistență va fi complet construită până în luna octombrie. Începând de săptămâna viitoare, se va lucra și la instalațiile electrice și sanitare ale clădirii, în pregătire fiind și pereții de compartimentare.

Conducerea Consiliului Județean Timiș a purtat discuții cu conducerea companiei care se ocupă de proiectul realizat de administrația județeană, cu fonduri europene.

Au fost abordate stadiul lucrărilor, provocările de moment de pe șantier, dar și pașii următori, pentru a preveni eventualele probleme. Pe șantier, lucrările sunt în grafic, s-a turnat deja placa peste parter la ambele corpuri și se continuă cu ridicarea etajelor.

Zilele acestea se află în pregătire și achiziția echipamentelor medicale în valoare de trei milioane de euro. Banii necesari sunt asigurați în cadrul aceluiași proiect european.

 

Comentarii

comentarii