Acasă Actualitate Copiii din Giroc s-au distrat alături de, Mickey Mouse, Pluto și Donald...

Copiii din Giroc s-au distrat alături de, Mickey Mouse, Pluto și Donald Duck, de Ziua copilului 2024

DISTRIBUIȚI

De Ziua internațională a copiilor 2024 Primăria Giroc le-a pregătit mari surprize micuților, sâmbătă 1 Iunie, și i-a avut ca invitați speciali celebrele personaje din desene animate: Mickey & Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck, la grădina de vară din centrul localității.

Primarul interimar, Dan Vîrtosu, a fost și el prezent în mijlocul copiilor și a tinerilor părinți și le-a urat distracție frumoasă și clasicul “La mulți ani!”.

Distracția a fost la cote maxime. Micuții au dansat, au cântat și au urmat jocuri tematice.

“De 1 Iunie, ne-am propus să celebrăm bucuria și inocența copilăriei. Să ne amintim să prețuim și să protejăm această perioadă magică din viața tuturor copiilor. Ne bucurăm că am putut organiza o zi plină de joacă, veselie și momente de neuitat! Mulțumim tuturor pentru participare!”, a fost mesajul Primăriei Giroc și al lui Dan Vîrtosu.

Primăria Giroc a organizat Ziua Internațională a Copilului 2024 la care i-invitat pe toți părinții și copii din Giroc și Chișoda.

Au fost pregătite pentru copii Tombolă cu premii surpriză. Atelier Gastronomic. Spectacol de teatru de păpuși: Trupa Andras Party – “Mașa și Ursul”. Spectacol de magie: Magicianul Corneanu.

De asemenea au avut loc activități și distracții pentru toți copiii pe toată durata evenimentului: Tobogane, carusel. Cornet de pop-corn și vată pe băț. Picturi pe față. Baloane colorate și baloane de săpun și multe alte distracții.

Comentarii

comentarii