Acasă Eveniment Copil de cinci ani, transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce...

Copil de cinci ani, transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce ar fi fost mușcat de un șarpe

1012
DISTRIBUIȚI

Un copil de cinci ani a fost preluat, duminică, din satul Șinteu, județul Bihor, de un elicopter SMURD care l-a transportat la spital, după ce ar fi fost mușcat de un șarpe. Potrivit medicilor, starea de sănătate a copilului este bună, relatează MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a spus că la fața locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor medical.

„S-a primit un apel potrivit căruia un copil de cinci ani a fost mușcat de un șarpe în localitatea Șinteu, iar la fața locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor din cadrul stației de pompieri Aleșd și elicopterul SMURD. Copilul a fot asistat medical și transportat cu elicopterul la Spitalul Județean la Oradea”, a spus Roșca.

Medicul șef al UPU – SMURD Bihor, Hadrian Borcea, a declarat, la rândul său, că starea de sănătate a copilului este bună, acesta urmând să mai rămână internat sub supraveghere medicală.

„Nu este sigur că a fost vorba despre o mușcătură de șarpe. A fost tratat ca atare, dar în afară de o mică reacție locală, nu a prezentat altceva. I s-a administrat ser antivenin pentru siguranță”, a spus Borcea.

Comentarii

comentarii