Acasă Eveniment Copil de zece ani dispărut în apele Crişului Negru, căutat cu un...

Copil de zece ani dispărut în apele Crişului Negru, căutat cu un elicopter SMURD și şase bărci de la pompieri

DISTRIBUIȚI

elicopter smurdMai multe echipaje de pompieri militari bihoreni acţionează, joi seară, cu şase bărci, pentru căutarea unui copil de zece ani dispărut în apele Crişului Negru, în localitatea Tinca. Zona este survolată de un elicopter SMURD. 

Potrivit ISU Bihor, la ora 17.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana“ al judeţului Bihor a fost sesizat despre faptul că un copil a fost văzut plutind în apele Crişului Negru, în zona localităţii Tinca.

La locul indicat au fost mobilizate imediat opt echipaje de pompieri militari, din care şase de căutare-salvare de la înec din cadrul Gărzii de Pompieri Tinca, Detaşamentului de Pompieri Salonta şi Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, un echipaj de pompieri scafandri şi un echipaj de pompieri paramedici, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi elicopterul SMURD. De asemenea, au fost contactaţi reprezentanţii SalvaDrone pentru a asigura sprijin în misiunea de căutare a copilului, cu ajutorul dronelor.

Echipajele de căutare-salvare acţionează cu şase bărci pentru găsirea băiatului, în vârstă de 10 ani, iar elicopterul SMURD survolează zona, a arătat sursa citată.

 

Comentarii

comentarii