Acasă Eveniment Copilaș de 4 ani, lovit de mașină pe trecerea de pietoni

Copilaș de 4 ani, lovit de mașină pe trecerea de pietoni

758
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă în zona de sud a Timișoarei, in apropierea unui parc din cartierul Soarelui.

Un copilaș de numai patru ani a fost scăpat doar câteva momente din ochi de părinți a plecat de lângă aceștia și a vrut să traverseze strada. Puștiul a trecut pe o trecere de pietoni, însă cum un șofer nu a frânat la timp și l-a lovit pe cel mic.

La locul accidentului a ajuns rapid o salvare, care l-a luat pe copil si l-a dus la spital pentru investigații medicale suplimentare, cu toate că a fost rănit ușor.

„Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Sudului, iar la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător a surprins și accidentat un minor de 4 ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii. În urma impactului minorul a fost rănit ușor și transportat la spital pentru investigații medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Șoferul a fost testat și cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa: realitateadetimis.ro

Comentarii

comentarii