Acasă Eveniment Cornel Mailat, un cunoscut hairstilist din vestul țării, găsit mort în casă....

Cornel Mailat, un cunoscut hairstilist din vestul țării, găsit mort în casă. Avea doar 44 de ani și tatăl a doi copii

DISTRIBUIȚI

Un cunoscut hairstilist orădean a fost găsit mort în propria sa casă. Cornel Mailat avea doar 44 de ani, era divorțat și avea doi copii. Vestea morții a căzut ca un șoc pentru cei care îl cunoșteau și îi apreciau munca.

Potrivit ebihoreanul, Cornel Mailat şi-a început cariera la 17 ani sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii ’70. După aproape 20 ani de experienţă, Mailat era respectat atât de cliente cât şi de colegii de breaslă, fiind celebru pentru modul în care reuşea să găsească stilul potrivit pentru fiecare, în funcţie de textura părului şi forma feței.

Cornel Mailat era proprietarul propriului salon de frumuseţe, JEF, situat în centrul municipiului Oradea, multe dintre clientele lui fiind vedete pe plan local. Totodată, el era formator în cadrul “En Vogue School of Style” unde îi învăţa pe cei interesaţi secretele meseriei.

Din primele informații, anchetatorii exclud varianta ca bărbatul în vârstă de doar 44 ani să fi fost victima unei infracţiuni. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a deschis o anchetă în caz, iar procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei, care va stabili cauzele exacte ale decesului.

Comentarii

comentarii