Acasă Actualitate Corneliu Podoleanu, președintele Sindicatului UPT, candidează la funcția de vicepreședinte al Federației...

Corneliu Podoleanu, președintele Sindicatului UPT, candidează la funcția de vicepreședinte al Federației Alma Mater din România

DISTRIBUIȚI

Președintele Sindicatului Universității Politehnica Timișoara, Corneliu Podoleanu, șef lucrări la UPT, candidează la funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater din învățământul superior din România, cu prilejul congresului ce va avea loc, în perioada 2-5 noiembrie, la Brașov, în prezența ministrului învățământului.

Podoleanu îi va reprezenta pe cei 2.500 de cadre didactice și angajați din Centrul Universitar Timișoara, format din Universitatea de Vest, Universitatea de Științele Vieții, Universitatea de Medicină și UPT.

“Centru Universitar Timișoara este foarte puternic. Are peste 2.500 de membri. Avem un cuvânt de spus la nivel național.

 Din poziția de vicepreședinte, voi putea să activez mai cu succes pentru apărarea intereselor profesorilor membri de sindicat și ale tuturor angajaților din cele patru universități din Timișoara și din întreaga țară.

 Știm cu toții că legea este perfectibilă și poate fi îmbunătățită pentru a veni cu adevărat în sprijinul cadrelor didactice din învățământul superior”, a declarat Podoleanu.

Comentarii

comentarii