Acasă Eveniment Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor din Arad, au fost...

Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor din Arad, au fost prinși de polițiști

1323
DISTRIBUIȚI

Potrivit informațiilor primite de Antena 3, Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, au fost prinși de polițiști, vineri. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Procurorii ceruseră arestarea preventivă pentru cei doi, Tribunalul București hotărând ca 11 dintre persoane să fie puse sub măsura controlului judiciar în dosarul de contrabandă cu țigări de la Arad.

Cosmin Mladin și Daniel Copil au dispărut în ziua perchezițiilor, cu două ore înainte ca polițiștii să le bată la ușă.

Cosmin Mladin este cel care coordona rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, interceptat de DIICOT când recunoștea valoarea uriașă a unui transport ilegal de țigări în Marea Britanie de aproape 400.000 de lire sterline.

Suspecții din dosarul traficanților de țigări din Arad au fost eliberați pe bandă rulantă, după ce mandatele de reținere pentru 24 de ore le-au expirat, iar magistrații au amânat judecarea propunerilor de arestare preventivă.

UPdaTE: Cosmin Mladin, cel care ar fi coordonat rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, a plecarea de la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat cererea DIICOT de arestare preventivă.

Instanța a rămas în pronunțare, vineri, astfel că Dani Copil și Cosmin Mladin au plecat, liberi, de la Tribunalul București.

Comentarii

comentarii