Acasă Actualitate Cosmin Tabără: “PNL Timiș are în obiectiv ca, în 2024, să câștige...

Cosmin Tabără: “PNL Timiș are în obiectiv ca, în 2024, să câștige și Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș!”

DISTRIBUIȚI

PNL Timiș are în obiectiv ca la alegerile din 2024 să câștige și Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș – a declarat avocatul Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, marți 29 noiembrie, la Tele Europa Nova.

Pentru primărie a fost desemnat Nicolae Robu, fostul edil, fiindcă s-a ținut cont de sondajele ce au fost făcute în ultimul an și jumătate.

Nicolae Robu a fost mai bine plasat și a fost preferat de PNL ca și candidat pentru postul de primar al orașului.

Cosmin Tabără a explicat:

“PNL urmărește să câștige și Primăria Timișoara și CJT.  Ar fi pentru prima oară după 1990 și ar fi practic o administrație legată care ar colabora mult mai bine și ar rezolva mult mai ușor problemele județului și ale Timișoarei.

Dacă ne uitam în urmă, vom vedea că au existat aceste conflicte determinate de ambițiile politice ale partidelor care s-au aflat la guvernare.

Sunt convins ca PNL va putea câștiga și Primăria Timișoara și șefia CJT. Pentru asta luptăm și asta vrem să arătăm că suntem un partid corect și ceea ce am făcut în CJT  și în Consiliul Local Timișoara a fost să fim întotdeauna alături de cetățeni.

Uneori am fost blamați că nu am fost de acord cu unele proiecte ale colegilor de la USR.

Vreau să reamintesc că, indiferent de înțelegeri și alianțe, PNL a urmărit întotdeauna interesul cetățenilor din Timișoara și din județul Timiș.

Atât timp cât anumite proiecte nu sunt din punct de vedere legal sau nu sunt utile cu adevărat orașului, atunci evident că noi a trebuit să votam împotrivă…!”.

Comentarii

comentarii