Acasă Actualitate Cosmin Tabără: “Strada Polonă din Timișoara este locul unde vremurile noastre nu...

Cosmin Tabără: “Strada Polonă din Timișoara este locul unde vremurile noastre nu coincid cu timpurile celor care locuiesc acolo”

DISTRIBUIȚI

Strada Polonă din Timișoara este locul blocat în timp și ignorat de toate administrațiile locale care s-au perindat la conducerea orașului.

În această conjunctură extrem de tristă pentru locuitorii zonei, viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost chemat să vadă pe teren, la fața locului, dezastru de pe strada Polonă.

Tabără a explicat: “Strada Polonă din Timișoara este locul unde vremurile noastre nu coincid cu timpurile celor care locuiesc acolo.

Fantomele industriei alimentare a “epocii de aur” au părăsit de mult locul. Pe linia tramvaiului 3 cresc buruienile, iar în zonă domnește tristețea. Catedrala Mitropolitană se află la o oră jumătate de mers pe jos, cu posibilități extrem de limitate de transport public”.

Ovidiu Ovidiu și Ioan Vincu sunt doi dintre locatarii blocurilor din zona Polonă care se luptă ca și zona lor să intre în zonele civilizate ale Timișoarei. Cei doi, alături de alți vecini, l-au chemat pe viceprimarul liberal să-i vorbească despre durerile și of-urile lor.

“Mi-au povestit despre cum canalizarea li se înfundă destul de des, apa de ploaie intră în subsolurile tehnice ale blocurilor, scandalurile sunt aproape interminabile.

Există astfel de zone, de situații, care nu trebuie uitate, ci integrate.

De mai multe ori am fost aici pentru a găsi soluții și a-i ajuta pe oameni.

Unele din probleme au fost rezolvate anul trecut, altele sunt în curs de remediere.

De exemplu, terenul de sport este în proces de intabulare, cadastrarea e o problemă a orașului, ulterior intabulării intrând în reparații. Subsolurile inundate au fost curățate.

O vizită în acest cartier este suficientă pentru a simți nevoile de bază ale acestor oameni”, a concluzionat liberalul Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii