Acasă Actualitate Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timişoarei: ”Carantina impusă doar a iritat, a...

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timişoarei: ”Carantina impusă doar a iritat, a umplut magazinele mari de oameni, a creat o discrepanţă între privat şi stat, a adus mari prejudicii sectorului privat”

562
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timişoarei, liberalul Cosmin Tabără a precizat că nu este acord cu măsura carantinării oraşului şi că alte măsuri trebuiau luate cum ar fi creşterea locurilor la ATI, ridicarea nivelului de vaccinare şi prevenţia în preîntâmpinarea SARS-CoV-2. El a adăugat că măsura carantinei „impusă Timişoarei doar a iritat, a umplut magazinele mari de oameni, a creat o discrepanţă între privat şi stat, a adus mari prejudicii sectorului privat, mult lovit din punct de vedere economic în ultimul an”. 

„Bazându-mă pe rezultatele obţinute prin instituirea carantinei în Dumbrăviţa, Ghiroda, Constanţa sau alte localităţi, încă înainte de votarea intrării în carantină a Timişoarei, am spus că NU sunt de acord cu această măsură. Şi nu eram pentru că o carantină luată doar de dragul de a arăta că facem ceva nu are cum să dea rezultate!

Pe de altă parte, modalitatea de calcul, dar şi modul cum am reacţionat la creşterea ratei de infectare mă determină să cred că altele erau măsurile care trebuia luate, lucru de care sunt convins şi astăzi!

Creşterea numărului de locuri în ATI, prevenţia pentru a preîntâmpina răspândirea bolii şi ridicarea nivelului de vaccinare trebuie să fie măsurile urgente! Cred că trebuie pus accent pe echipe mobile de vaccinare, să acoperim o arie cât mai mare de cetăţeni imunizaţi!

Carantina impusă Timişoarei doar a iritat, a umplut magazinele mari de oameni, a creat o discrepanţă între privat şi stat, a adus mari prejudicii sectorului privat, mult lovit din punct de vedere economic în ultimul an!

E nevoie de implicarea şi aportul fiecărui cetăţean pentru a putea depăşi acest moment dificil, să fim uniţi şi să ne protejăm unul pe altul! La fel cum fiecare mic sau mare întreprinzător trebuie să-şi aducă aportul şi contribuţia la respectarea măsurilor prin care să putem combate virusul şi să revenim la viaţă normală!”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.  

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii