Acasă Eveniment Cosmina Păsărin – asaltată de fani în Club Hypnotic – FOTO

Cosmina Păsărin – asaltată de fani în Club Hypnotic – FOTO

554
DISTRIBUIȚI

Vedeta Playboy a fost „orbită” de bliţurile reşiţenilor veniţi să se pozeze cu cea care a apărut de trei ori în celebra revistă pentru bărbaţi
Showul din Clubul Hypnotic a fost mai presus de estimările organizatorilor, asta după ce reşiţenii au aşteptat-o până după miezul nopţii pe Cosmina Păsărin şi Budoar Dancers. Deşi venise ca MC al petrecerii, vedeta postului naţional de televiziune a coborât şi printre dansatorii de la Budoar, pentru a-i determina pe reşiţeni să înceapă cu adevărat distracţia. „E adevărat că distracţia e abia la început, dar sper să reuşesc să-i scot pe reşiţeni rapid la distracţie”, spunea Cosmina, la nici jumătate de oră de la declanşarea petrecerii. {vsig}galerie/pasarin{/vsig} Lucru pe care l-a şi reuşit, în  câteva minute toţi cei din club venind lângă scena de ocazie amenajată pentru dansatoarele de la Budoar. Cosmina a primit zeci de cereri de a se fotografia împreună cu cei prezenţi, răspunzând de fiecare dată cu amabilitate rugăminţilor celor din club. Cosmina chiar a vorbit şi cu fetele de la Miss Reşiţa, pe care le-a încurajat să facă ceea ce vor cu adevărat şi să se simtă bine, şi chiar a luat-o alături pe Andreea Lupşa, cea care s-a ocupat de fete. Dansatorii de la Budoar Dancers au făcut un adevărat show, schimbând costumaţie după costumaţie, în timp ce fetele au reuşit să-i facă până şi pe barmani să saliveze.
Cosmina spune că îi place Reşiţa. Vedeta ne-a spus că se simte foarte bine la TVR, unde a mai lucrat şi că pregăteşte un proiect îndrăzneţ, tot cu Budoar Dancers, dar şi cu unul dintre concurenţii de la Eurovizion.

Comentarii

comentarii