Acasă Economic COSMOTE Romania lansează Frog, un nou pachet de comunicare pe segmentul prepaid

COSMOTE Romania lansează Frog, un nou pachet de comunicare pe segmentul prepaid

428
DISTRIBUIȚI

COSMOTE România lansează Frog – un nou brand dedicat tinerilor moderni şi activi, ce le oferă un pachet avansat de comunicare. Cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor şi nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce şi servicii cu valoare adăugată foarte atrăgătoare. Aceasta este în prezent oferta cea mai avantajoasă pe piaţă pe segmentul prepaid. “Frog a fost conceput pentru tinerii moderni şi activi, care folosesc telefonul mobil ca pe un portal de comunicare şi divertisment şi care apreciază o soluţie de comunicare inteligentă. Pe lângă ofertele de voce şi text, aceştia primesc beneficii atractive şi interesante, care le fac viaţa mai uşoară, mai plăcută. Cu Cartela Frog, oferim clienţilor noştri, în premieră pentru piaţa de telecom din România, un pachet atractiv de comunicare, respectând-ne promisiunea de a oferi cele mai relevante soluţii de comunicare, într-un mod accesibil. Iar acesta este doar începutul. Sub umbrela Frog vor mai fi lansate multe alte surprize incitante.” a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing şi Comunicare, COSMOTE România.
Cartela Frog este activată cu o reîncărcare de cel puţin 4 euro. Prin intermediul Cartelei Frog, utilizatorii pot beneficia de un bonus de 48 de euro (1 euro bonus / lună pentru o perioadă de 48 de luni, primit la prima reîncărcare de minim 4 euro, în cadrul lunii respective). Odată ce Cartela Frog este achiziţionată, utilizatorii pot activa extraopţiunea care merge dincolo de pachetele tradiţionale ce includ servicii de voce şi SMS, oferind soluţii avansate de comunicare, într-un singur pachet. Astfel, cu extraopţiunea Frog, clienţii vor beneficia de servicii cu valoare adăugată foarte atractive, cum ar fi: navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului web’n’walk; 15 MMS-uri incluse către utilizatorii Frog şi COSMOTE; notificări gratuite atât de la cât şi către Twitter; serviciul Muziton. Serviciile cu valoare adăugată vin în completarea unui pachet de voce şi SMS care include: speluri nelimitate de voce şi SMS-uri în grupul Frog; 1000 de minute şi 1000 SMS-uri către COSMOTE; 70 minute şi 70 SMS-uri către alte reţele naţionale. Costul extraopţiunii este de 6 euro.
De asemenea, pentru utilizatorii Frog a fost creat un nou serviciu gratuit şi uşor de utilizat – aceştia vor putea verifica dacă un anumit număr de telefon aparţine Cartelei Frog, fie prin accesarea standard de canale Self Care (1234 / *100#) fie prin formarea numerelor scurte 777 / *777#. Utilizatorii Cartelei Frog vor avea acces la toate metodele şi valorile de reîncărcare, deja disponibile pentru Cartela COSMOTE.

Comentarii

comentarii