Acasă Monden/Lifestyle Costel Busuioc, “tenorul-zidar”, riscă pușcăria, după ce a fost acuzat de agresiune....

Costel Busuioc, “tenorul-zidar”, riscă pușcăria, după ce a fost acuzat de agresiune. Procesul a început luna trecută la Timișoara

567
DISTRIBUIȚI

media 147748246236666200Costel Busuioc e zidarul care a devenit brusc celebru, in 2008, dupa ce a castigat o emisiune concurs din Spania, unde era plecat la munca.

Busuioc a incheiat imediat un contract cu o casa de discuri de renume international si a lasat in urma viata grea pentru a canta opera. S-a intors in tara, unde sustine concerte.
Costel Busuioc sustine concerte in toata lumea, fiind invitat in special de comunitatile de pensticostali, religie din care face si el parte
Lucrurile pareau ca sunt bune pentru cel supranumit “Pavarotti din Carpati”, numai ca un eveniment nefericit, din urma cu cativa ani, risca sa-l duca pe Busuioc dupa gratii.
In urma cu circa doi ani, Busuioc se afla in trafic in Timisoara, cand nervos pe soferul din fata sa, a coborat din masina si i-a dat un pumn barbatului de la volan. Victima lui Busuioc, Alexandu Pelcea, un tanar din Buzias, a fost internat in spital si i-a facut “tenorului-zidar” plangere penala. Pentru ca Pelcea a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale, dosarul a fost inaintat la judecatorie.
Astfel, in septembrie, la Judecatoria Timisoara a inceput procesul prin care Costel Busuioc este acuzat de lovire. In dosar s-a constituit ca parte civila si Spitalul de Urgenta Timisoara – Clinica de Chirugie Oro-Maxilo-Faciala, acolo unde a fost tratata victima sa, Pelcea.
Urmatorul termen al procesului este prevazut pentru saptamana viitoare. In cazul in care va fi gasit vinovat, pe langa daune materiale, Busuioc risca inchisoarea de la 3 luni la 2 ani, asa cum prevede Codul Penal in cazul infractiunii de “Lovire sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice”.
Costel Busuioc, un roman care muncea in Spania ca zidar, a devenit celebru in 2008, cand a castigat concursul de talente “Hijos de Babel”, si a intrat in posesia unui premiu de 100.000 de euro. El interpreta arii din opere, astfel ca a semnat si un contract cu o casa de discuri, pentru lansarea unui album si organizarea mai multor spectacole.
Sursa: wowbiz.ro

 

Comentarii

comentarii