Acasă Sport Cotă de 101 la 1 pentru patru goluri marcate de Poli la...

Cotă de 101 la 1 pentru patru goluri marcate de Poli la Amsterdam

366
DISTRIBUIȚI

La Amsterdam, Poli va avea doar şansa miracolului, spun bookmakerii din întrega lume. Casele de pariuri văd Timişoara ca victimă sigură, în faţa lui Ajax Amsterdam, în meciul de joi, de la ora 20, din cadrul Europa League. Cine mizează un leu pe victoria olandezilor câştigă doar… 25 de bani. O victorie a bănăţenilor îi poate îmbogăţii însă pe cei inspiraţi.

Victimă înainte de primul fluier

Oamenii cifrelor care judecă şi calculează totul la rece ignoră forţa de joc a echipei ce a eliminat după două remize deţinătoarea Cupei UEFA.
FC Timişoara are o cotă de 10 la 1 pentru un succes, joi, la Amsterdam. Pentru un eventual egal, se câştigă de cinci ori suma pariată. Casa de pariuri cu cea mai mare ofertă din lume, bwin, lansează şi o altă provocare în partida ce contează pentru Grupa A din Europa League. Bookmakeri ofertă şansa unui câştig fabulos, de 101 la 1, dacă bănăţenii marchează patru goluri în deplasare. Cel mai probabil rezultat, în viziunea caselor de pariuri, în meciul de la Amsterdam, este că Ajax va învinge cu 2-0. Pentru acest rezultat exact, se dă cea mai mică cotă – 6 la 1. În cealaltă partidă din Grupa A, lucrurile sunt mult mai strânse. Dinamo Zagreb are o cotă de 2 la 1 pentru o victorie acasă cu Anderlecht. Belgienii sunt creditaţi şi ei cu şanse de casele de pariur,i primind o cotă de izbândă de 3,3 la unu.

Comentarii

comentarii