Acasă Administraţie COVID-ul a impus restricții de acces la DGASPC Timiș! Cum puteți contacta...

COVID-ul a impus restricții de acces la DGASPC Timiș! Cum puteți contacta instituția?

539
DISTRIBUIȚI

În condițiile carantinării Timișoarei și a localităților limitrofe, din cauza riscului crescut de infectare cu COVID19, pentru a asigura serviciile sigure cetățenilor, pentru a proteja publicul, dar și angajații instituției, vor intra în vigoare, mai multe măsuri de restricție, la nivelul DGASPC Timiș, începând cu data de 08.03.2021.

”Dorim să le reamintim și să le recomandăm cetățenilor că, până la ridicarea stării de alertă, să apeleze, în primul rând din rațiuni de siguranță, la mijloacele care nu presupun contactul fizic, pentru a transmite documente către instituția noastră, respectiv expedierea documentelor prin poștă sau transmiterea lor prin e-mail sau fax. Cetățenii pot apela la sprijinul asistenților sociali din cadrul primăriilor de domiciliu, care pot să transmită documentele pe care doresc să le depună la DGASPC Timiș pe fax sau pe e-mail”, atenționează DGASPC Timiș.

Toate opțiunile persoanelor cu dizabilități – cereri pentru: obținerea rovinietei, opțiunile acord, pentru asistent personal sau pentru indemnizație lunară, pentru eliberarea cardului european de dizabilitate etc., pot fi transmise de către cetățeni prin e-mail, fax sau prin poștă, recomandată cu confirmare de primire. Cetățenii sunt încurajați să folosească aceste mijloace de comunicare, care sunt mai sigure atât pentru ei, cât și pentru angajații instituției.

Pentru a facilita depunerea documentelor, au fost create adrese de e-mail dedicate, care pot fi folosite de autorități, de persoanele cu dizabilități sau de aparținătorii acestora din județul Timiș, pentru transmiterea, în format electronic, a dosarelor de încadrare în grad de handicap, cereri diverse, după cum urmează:

pentru dosare copii cu dizabilități (dosar medical): sec­_copii_timis@dgaspctm.ro

pentru dosare adulți cu dizabilități (dosar medical): sec_adulti_timis@dgaspctm.ro

Accesul publicului în instituție este permis doar în intervalul orar 900 – 1200, pe poarta numărul 3 (intrare de pe bd. Republicii). Accesul publicului va fi permis în instituție doar dacă va purta mijloace de protecție, respectiv măști de protecție individuale. Persoanelor care vor refuza să poarte mască nu li se va permite accesul în instituție.

În cazuri deosebite (persoane care nu au mască și fac parte din categoria persoanelor defavorizate), DGASPC Timiș va pune la dispoziția acestora câte o mască de unică folosință. Persoanele care vor intra în instituție sunt rugate să respecte regulile de distanțare socială impuse de pandemia de COVID-19.

 

Comentarii

comentarii