Acasă Actualitate COVID-ul impune noi reguli pentru participarea la spectacolele Teatrului Național Timișoara!

COVID-ul impune noi reguli pentru participarea la spectacolele Teatrului Național Timișoara!

544
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara atrage atenția cetățenilor care și-au achiziționat bilete la TNaT că participarea la spectacole  este reglementată de anumite situaţii, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 4 al H.G. 990/17.09.2021.

Aceasta deoarece rata de incidență a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori.

Noile reguli:

1.vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2.rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

3.rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

4.perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu se află în niciuna dintre aceste situații și au achiziționat bilete la spectacolele Teatrului Național, din păcate, vor putea returna locurile la agenția de bilete „Mărășești”, pentru a recupera contravaloarea acestora.

”Totodată, precizăm că, în baza aceleiași hotărâri, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate.

În aceste condiții, cu speranța că indicele de infestare cu coronavirus va scădea cât mai curând sub 3 la mia de locuitori, Teatrul Național din Timișoara continuă să joace în sălile de spectacol, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție care au făcut ca, de la începutul pandemiei până în prezent, Naționalul timișorean să rămână un spațiu sigur”, este mesajul conducerii TnaT, luni 20 septembrie 2021.

 

Comentarii

comentarii