Acasă Actualitate COVID-ul nu a fost pierdut din vedere nici de Revelion. Peste 2000...

COVID-ul nu a fost pierdut din vedere nici de Revelion. Peste 2000 de timișeni verificați

342
DISTRIBUIȚI
În perioada 31 decembrie – 01 ianuarie, peste 300 de forțe au acționat pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.
 
Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
 
La activităţi au participat 340 de forţe de ordine, dintre care 236 de polițiști, 47 de polițiști locali, 12 polițiști de frontieră și 45 de jandarmi fiind verificate 54 de societăți comerciale, precum şi 43 de mijloace de transport persoane, dintre care 18 mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.
 
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36.500 de lei privind nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere efectelor pandemiei de COVID-19.

Comentarii

comentarii