Acasă Actualitate Crama Aramic, prezentă weekendul trecut la „Vicii și Delicii”

Crama Aramic, prezentă weekendul trecut la „Vicii și Delicii”

DISTRIBUIȚI

Așa cum a obișnuit, Crama Aramic a fost prezentă la un nou târg de vinuri din vestul țării. De această dată, la Arad, la „Vicii și Delicii”, împreună cu alți peste 30 de producători de top. Și de această dată, pasionații de vin s-au putut delecta cu specialitățile produse la Silagiu:  Roșu de Silagi (Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră), Alb de Silagi (Muscat Otonel, Sauvignon Blanc și Fetească Albă), Piatra Soarelui (Pinoit Noir) și nu numai.

„Credem că prezența noastră la nivel regional și național este importantă pentru clienții noști care ne apreciază vinurile și cupajele speciale create în crama noastră. În weekend, Crama Aramic a fost prezentă la Arad, la Târgul de Vinuri. Ne propunem pe viitor să luăm parte la tot mai multe eveniment de profil. Stay tuned!”, precizează reprezentanții cramei.

Povestea Cramei Aramic a început în 2010, când tradiția de peste trei secole a producerii de vin în Silagiu a fost reluată de Adam și Cosmin Crăciunescu, tată și fiu. Pasionați de vin, cei doi antreprenori au dedicat primii doi ani reînființării plantațiilor cu soiuri de viță nobilă. După aceea, însă, vinurile lor au început să fie prezentate la evenimentele specifice din vestul țării și nu numai, dar și în mai toate magazinele de profil. În prezent, plantațiile se întind pe 50 de hectare, iar la cramă pot fi organizate inclusiv vizite și evenimente private.

Comentarii

comentarii