Acasă Actualitate Creșele din Timișoara rămân închise în următoarele două săptămâni

Creșele din Timișoara rămân închise în următoarele două săptămâni

436
DISTRIBUIȚI

Creșele din Timișoara vor rămâne închise în următoarele două săptămâni, a decis Comitetul Local pentru Situații de Urgență Timișoara duminică. Decizia vine după ce sâmbătă, la nivel județean, nu s-a întrunit numărul de voturi necesare prelungirii carantinei, cu toate că INSP, în baza datelor DSP Timiș, înaintase această propunere. Astfel, deși începând de luni Timișoara iese din carantină, creșele vor rămâne închise. Decizia CLSU ar fi fost comunicată părinților copiilor din creșele de stat din Timișoara prin intermediul grupurilor de WhatsApp.

„Creșele din municipiul Timișoara vor rămâne închise în următoarele două săptămâni pentru a proteja sănătatea copiilor, familiilor și angajaților. Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență în concordanță cu hotărârea dată duminică de Inspectoratului Școlar al Județului Timiș prin care unitățile de învățământ școlar și preșcolar rămân închise în următoarele 14 zile în localitățile cu rata mai mare de 6 la 1000 de locuitori”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara. 

„Ședința CLSU a avut loc după ce ni s-a comunicat hotărârea ISJ Timiș. A fost singura decizie luată azi. Vom lua și alte decizii în CLSU în funcție de recomandările DSP Timiș și în funcție de obligația legală ca acestea să fie aprobate de CLSU. Am lucrat și lucrăm în continuare la măsuri pentru a limita răspândirea virusului, pentru dotarea spitalelor și pentru a crește rata de vaccinare”, mai precizează reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii