Acasă Actualitate Crestele înzăpezite din Munții Țarcu, deasupra turlei Catedralei din Timișoara. O nouă...

Crestele înzăpezite din Munții Țarcu, deasupra turlei Catedralei din Timișoara. O nouă fotografie minunată

DISTRIBUIȚI

Fotograful amator Răzvan Vitionescu, care de câțiva ani surprinde munții aflați la mare distanță de Timișoara, revine cu un nou instantaneu incredibil. De această dată, Vitionescu a fotografiat Munții Țarcu, cu crestele înzăpezite, în spatele Catedralei.

„Absolut fabulos! Munții Țarcu văzuți în spatele Catedralei din Timișoara! Astăzi, 22 noiembrie 2022, am reușit să surprind cadrul mult visat. Crestele munților deasupra de turla Catedralei. Dar încă nu e fotografia perfectă, pentru a scăpa de firele și de stâlpi, voi închiria o macara să mă ridice la vreo 30 metri deasupra solului. Până atunci și această fotografie este una document pentru Timișoara! Fotografie realizată cu Nikon Z62 și teleobiectiv Sigma 150-600 mm”, a scris Răzvan Vitionescu pe Facebook.

Răzvan Vitionescu reușește să facă poze aproape incredibile cu un aparat Nikon şi teleobiectivul Sigma 150-600 mm. 

„Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare an să surprind din Timişoara munţii înzăpeziţi. Dacă la început lumea era circumspectă, să nu spun că la fiecare fotografie primeam zeci de comentarii negative cum că aş truca imaginile, că sunt false, Photoshop etc (…). Văd că de data aceasta lumea a înţeles că dacă ai o fereastră limpede, o atmosferă curată şi eşti într-un punct de staţie înalt vezi cu uşurinţă munţii, mulţi au postat în comentarii fotografiile făcute de ei chiar cu telefonul”, a explicat Răzvan Vitionescu, care nu a făcut niciun curs, nicio şcoală de fotografie, ci a învăţat singur secretele acestui hobby. 

Vitionescu a avut deja şi câteva expoziţii, a participat la Foto România, festival care s-a ţinut la Cluj şi a trimis câteva imagini şi la Salonul Fotografului Român, în 2017 având şi o lansare de album de fotografie.

Comentarii

comentarii