Acasă Actualitate Crimă ecologică, pe strada Căpitan Damșescu din Timișoara

Crimă ecologică, pe strada Căpitan Damșescu din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pe strada Căpitan Damșescu nr. 40 din Timișoara, niște cetățeni certați cu civilizația și cu bunul simț au reușit să îngrozească un cartier, cu gestul lor necugetat, sfidător!

Astfel, în urmă cu câteva zile, pe temperaturi caniculare, au abandonat gunoaie infernale, pe spațiul verde, lângă trotuar, iar acum mizeriile au putrezit și emană un miros îngrozitor.

”Pe strada Căpitan Damșescu nr. 40 din Timișoara gunoaiele sunt împrăștiate peste tot, iar mirosul este pestilențial. Situația se agravează….”, atenționează Dan, care a făcut și pozele! E o crimă ecologică!

Poliția Locală atenționează că, potrivit Legii nr. 211 din 2011, modificată prin Legea nr. 188 din 2019, sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public sunt între 3.000 și 6.000 de lei, cu dispunerea ridicării acestora.

În cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locul în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7.500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului.

 

Comentarii

comentarii