Acasă Eveniment Crimă oribilă în vestul țării: i-a tăiat gâtul concubinei, iar apoi a...

Crimă oribilă în vestul țării: i-a tăiat gâtul concubinei, iar apoi a încercat să se sinucidă. Se presupune că fetița celor doi ar fi asistat la eveniment

911
DISTRIBUIȚI

O crimă oribilă a avut loc ieri în localitatea Parhida, din județul Bihor. O femeie de 23 de ani a murit sâmbătă seară după ce a fost înjunghiată în gât de concubinul ei! După ce a realizat ce a făcut, bărbatul de 24 de ani a încercat să-și ia și el viața, tăindu-se tot la gât, dar el a fost găsit în viață, a dezvăluit ebihoreanul.ro.

„Avem, într-adevăr, un dosar penal înregistrat. Am înţeles că este vorba despre un conflict între doi concubini. În cadrul conflictului, extrem de violent, el i-a tăiat gâtul, după care a încercat să se sinucidă, fiind internat în spital, în stare stabilă”, a declarat, duminică, prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău. Agresorul a fost internat, sub pază, la Spitalul Judeţean din Oradea, și este „în stare stabilă”. Există zvonuri că la conflict ar fi asistat şi fetiţa celor doi, însă această informaţie nu a fost confirmată, încă, de organele de anchetă.

Comentarii

comentarii