Acasă Eveniment Criminalul de la Nădab a încercat să se sinucidă în arestul Poliției!...

Criminalul de la Nădab a încercat să se sinucidă în arestul Poliției! Medicii spun că are șanse minime să scape

599
DISTRIBUIȚI

Criminalul de la Nădab (care, de fapt, era din Olari), bărbatul în vârstă de 32 de ani, cel care l-a omorat pe fratele soției sale într-un atac violent împins de gelozie, a încercat să se sinucidă astăzi în arestul IPJ Arad. Acesta s-a folosit de o bucată de cearșaf pentru a-și pune capăt zilelor, prin spânzurare. Lasco Modiglian Iosif, fiindcă acesta este numele criminalului, a fost găsit de lucrători din IPJ Arad și transportat de urgență la Spitalulu Județean, însă are șanse minime de supraviețuire.

În cursul săptămânii trecute au apărut imagini incredibile transmise LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. Totul s-a întâmplat în localitatea Nădab, iar imaginile surprind momentul în care un tânăr gelos (Lasco), de etnie rromă, îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook. În aceași înregistrare, fratele acesteia, în vârstă de 22 de ani, a încercat să îl oprească pe agresor, dar a fost înjunghiat în inimă, iar ulterior, la spital, a decedat.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii