Acasă alegeri locale 2012 Crin Antonescu, Nicolae Robu şi Titu Bojin aclamaţi la „Concertul Timişoarei”

Crin Antonescu, Nicolae Robu şi Titu Bojin aclamaţi la „Concertul Timişoarei”

DISTRIBUIȚI

FOTO

Platforma din faşa stadionului Dan Păltinişanu a găzduit concertul Loredanei şi al legendarei formaţii Phoenix, înaintea lor urcând pe scenă Skizzo Skills şi Keo. Concertul organizat de USL a avut parte şi de prezenţa candidatului la Primăria Timişoara al USL, Nicolae Robu şi al candidatului la Consiliul Judeţean Timiş, Titu Bojin – ambii creditaţi cu şanse maxime în alegeri. 

La Timişoara au venit şi Crin Antonescu, preşedinte PNL (co-preşedinte USL) şi Corneliu Dobriţoiu – ministrul Apărării. „Am venit aici pentru a da un semnal foarte clar. Da, USL oferă alternativa schimbării în Timişoara. Titu Bojin preşedinte al CJ Timiş, eu, cu voia dumneavoastră, primar al municipiului Timişoara. Vrem schimbarea în bine în Timişoara. Vrem ca noi, timişorenii, să nu mai irosim timpul în căutarea unui loc de parcare, să nu mai mirosim aerul poluat, să nu mai fim hăituiţi de câinii fără stăpân, centrul istoric să fie reabilitat, şcolile să fie în condiţii decente,. A venit vremea proiectelor mari în Timişoara. Putem să reabilităm subpasaje, parcări, în Timişoara nu e un stadion ultramodern –  nu ne putem împăca cu ideea, sală polivalentă nu avem, vom face în oraşul nostru o mulţime de lucruri. Vom face ca Timişoara să fie respectată şi ascultată oriunde. Vom cultiva relaţii cu guvernul României, care va fi USL, vom fi respectaţi la Bucureşti, Bruxelles, oriunde. Duminică să mergeţi la vot. Să dăm un exemplu de civism, onoarea de a vă asigura viitorul. Să arătăm că Timişoara îşi doreşte o schimbare. Schimbarea în bine oferită de USL. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Nicolae Robu în faţa mulţimii din faţa stadionului Dan Păltinişanu.

„Sunteţi copiii din oraşul libertăţii româneşti”
 
„Inima lui Nicolae Robu bate pentru Timişoara. Purtaţi un blazon minunat. Sunteţi copiii din oraşul libertăţii româneşti. Timişoara e capitala libertăţii pentru România. E oraşul pe care toţi îl iubim pentru că ne-a redat libertatea. Astăzi Timişoara are dreptul la un alt viitor. Încredinţaţi lui Nicolae Robu şi lui Titu Bojin onoarea de a vă asigura viitorul. Luni voi fi în Timişoara, alături de voi”, a spus Crin Antonescu, prezent la Timişoara. Titu Bojin a îndemnat oamenii să meargă la vot şi să acorde încrederea lor USL-ului. „Sperăm că USL va fi o echipă unită şi sper că împreună vom face ce trebuie pentru Timiş şi pentru Timişoara”, a spus Bojin.
{vsig}galerie/concert usl{/vsig}
{vsig}galerie/concert usl 1{/vsig}

Comentarii

comentarii