Acasă Monden/Lifestyle Cristi Borcea şi Alina Vidican, din nou împreună! Document exploziv

Cristi Borcea şi Alina Vidican, din nou împreună! Document exploziv

819
DISTRIBUIȚI

img 1Când toată lumea credea că Alina şi Cristi Borcea vor divorţa, pentru a o lua fiecare pe drumul lui, cei doi au făcut anunţul cel mare, în public.
Cristi Borcea şi soţia lui, Alina, au depus la finele săptămânii trecute, în dosarul de divorţ aflat pe rolul Judecătoriei Buftea, câte o cerere în care au precizat că doresc să renunţe la proces. “Ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de petenţii Borcea Cristian şi Borcea Alina Ioana. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. În cazul promovării căii de atac cererea se va depune la Judecătoria Buftea”, au menţionat magistraţii în decizia are a stat la baza sistării procesului. Semn că cei doi au ajuns la concluzia că le stă mai bine împreună. Cel puţin, pe hârtie…
SPYNEWS a dezvăluit că, în procesul respectiv, Alina Vidican a cerut o pensie alimentară uriașă, sursele noastre spunând că este vorba de aproximativ 20.000 de euro, precum și o serie de afaceri de care, de altfel, Alina s-a și ocupat până acum. Potrivit aceloraşi surse, Vidican a cerut ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor. Evident, după ce iese din închisoare. Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel care – potrivit gurilor rele – ar fi al fostului şef al echipei Dinamo, băieţelul purtând prenumele lui Borcea, Cristian.

Comentarii

comentarii