Acasă Actualitate Cristi s-a pregătit temeinic pentru o călătorie cu trenul până la Timișoara...

Cristi s-a pregătit temeinic pentru o călătorie cu trenul până la Timișoara de 12 ore. De atunci au trecut însă 20 de ore

749
DISTRIBUIȚI

Cristi știa că are o călătorie lungă de 12 ore până în Timișoara, așa că s-a pregătit intens pentru acest moment, știind prin ce au trecut alții.

 „Am plecat din Constanța joi, la ora 16.20. Citind în presă despre codul roșu de furtuni eram convins că o călătorie Constanța – Timișoara nu are cum să dureze doar 12 ore și jumătate. Așa că m-am pregătit cu 4 litri de apă, o baterie externă, încărcătoare, mâncare pentru 24 de ore, haine de schimb și o zi în care nu mi-am planificat nimic altceva decât să îmi revăd cât mai curând familia”, a povestit bărbatul pentru Libertatea.

De atunci au trecut 20 de ore. Cristi este unul din cei aproximativ 800 de călători care așteaptă de joi noaptea într-un tren blocat între București și Timișoara. Opt trenuri sunt blocate în diverse gări dintre Caransebeș și Orșova, pe ruta Timișoara – București, din cauza furtunii de joi seară, care a doborât mai mulți arbori ce au rupt linia de înaltă tensiune a CFR.

Comentarii

comentarii