Acasă Politica Cristian Alin Moş rămâne şeful USR Timiş

Cristian Alin Moş rămâne şeful USR Timiş

1318
DISTRIBUIȚI

Cristian Alin Moş a fost ales de cei peste 200 de reprezentanţi ai organizaţiilor USR din teritoriu să conducă pentru un nou mandat de doi ani filiala judeţeană a partidului. Aceasta a organizat sâmbătă, 22 iunie, conferinţa de desemnare a conducerii organizaţiei. Peste 200 de delegați ai tuturor filialelor USR din Timiș au decis ca Cristian Alin Moş să rămână preşedintele organizaţiei.

Principalele teme de discuție ale întâlnirii au fost extinderea prezenței USR în fiecare oraș și comună din Timiș până la alegerile locale din 2020, dar și consolidarea celor 55 de filiale existente în acest moment. 

Ulterior, după ce candidaţii şi-au prezentat programul, în urma votului, s-a stabilit componența Biroului Județean USR Timiș, care va avea în față un mandat de 2 ani. Președintele USR Timiș rămâne Cristian Alin Moș.

Vicepreședinții Biroului Județean sunt în număr de nu mai puţin de opt: Laura Boldovici, Viviana Țecu, Călin Badiu, Dan Reșitnec, Zoltan Nemeth, Cătălin Drulă, Raoul Trifan, Nicu Fălcoi

Membrii Biroului Județean au fost desemnaţi Marius Viciriuc, Sorin Șipoș, Laurențiu Marian, Marius Dumitrescu, Mădălin Margan, Petre Mihăieș.

Comentarii

comentarii