Acasă Eveniment Cristian Amariei, poliţistul erou, împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la...

Cristian Amariei, poliţistul erou, împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la Izvin

1196
DISTRIBUIȚI

Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, a murit. Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

“Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019”, se arată într-o postare a unui coleg al agentului.

Cristian Amariei a fost împuşcat, în această după-amiază, în timpul unui filtru rutier organizat de agenţi în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş).

Poliţistul a încercat să oprească maşina suspectului, însă aceasta a deschis focul asupra poliţiştilor atunci când s-a apropiat.

Cel puţin un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât, iar acesta s-a prăbuşit la pământ. Colegii lui au sunat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar poliţistul a fost declarat decedat.

Comentarii

comentarii